De beste oplossing
voor uw integratie

Geniet van de beste technologie

De technologie moet u dienen, niet overvallen.” Echter zijn de verschillende technieken de dag van vandaag alomtegenwoordig in een woning, en in de meeste gevallen werken ze autonoom. Zo heeft u wellicht meerdere afstandsbedieningen liggen op de salontafel. Wij voorzien 1 afstandsbediening voor alle toestellen, en meer nog, we hebben ook oplossingen voor de bediening van de elektrische installatie met dezelfde afstandsbediening. Niets leuker dan automatisch de verlichting te dimmen bij het starten van je favoriete serie...

Bedien uw woning

Vroeger spraken we over een ‘televisie’, vandaag spreken we reeds over ‘smart TV’. Dit éénvoudig voorbeeld toont de snelle evolutie in ons vakgebied. Digitale opslag van media, en het afspelen van die media overal in huis, de woning bedienen met een éénvoudige knop, automatiseren van scenario’s, verantwoord energieverbruik en monitoring: automatisatie is in volle opmars. Een woning moet kunnen groeien door middel van de technologie, en moet kunnen meegroeien met nieuwe ontwikkelingen. Een doordachte studie is dan ook uitermate belangrijk.

Betrouwbare automatisatie

Gezien wij uw tevredenheid op lange termijn ook willen behouden, werken wij enkel met merken en producten die hun waarde bewezen hebben, en garant staan voor een zorgeloze werking, ook na verloop der jaren. Een greep uit ons automatisatie-gamma:

KNX®, Control4®, Hager®, Gira®, ABB®, ...

Onze installaties zijn gebaseerd op een systeem van open protocol, zodat u op elk gewenst moment kunt beslissen de controle over de installatie over te nemen.

Voor meer bijkomende informatie kunt u ons contacteren.

Bekijk onze projecten in de fotogalerij.