Van home cinema tot home automation
in al uw projecten

Integration at Home is uw partner bij de realisatie van een home cinema.  Onze audio/video- specialisten werken nauw samen met onze automatisatie-specialisten om alle technieken met elkaar te laten communiceren.  

Uw project

Een esthetische en betrouwbare installatie

Een maximum van kabels op voorhand voorzien, is de oplossing om ze niet achteraf te moeten installeren. Wij bieden een oplossingen voor gestructureerde bekabeling, eenvoudig en doeltreffend. Hierdoor vermijden we op een later tijdstip zichtbare kabels of opbouwgoten te plaatsen, en hoeven er geen slijp-en kapwerken aan te pas te komen. Zo kunnen we praktische problemen bij uitbreiding vermijden. Er wordt tevens de nodige aandacht geschonken aan het esthetische aspect, door de juiste keuze van producten en hun inplanting in de ruimtes, om één geheel te vormen met de beoogde interieurvormgeving.

Interventie en onderhoud

Wij verzekeren een snelle interventie bij problemen. Wij bieden tevens verschillende onderhoudscontracten aan voor uw installaties met het oog op een stabiele en performante werking ervan. Periodieke updates en controles van onze kant zorgen ervoor dat uw installatie feilloos werkt.

  • Jaarlijks onderhoud*
  • Interventies ter plaatse*
  • Interventies “remote”*
  • Telefonische bijstand*
  • Monitoring 7/7 24u/24h*

*in functie van u contract.

Voor alle bijkomende inlichtingen, aarzel niet ons te contacteren!