Systeemintegrator van Anthem

Het logo van Anthem
Transformeer het geluid in elke ruimte.

De voorversterkers, versterkers en audio/video-ontvangers van Anthem bieden audiovisueel systeemintegrator Integration at home de meest geavanceerde tools om al uw entertainmentsystemen eenvoudig aan te sluiten, te bedienen, te optimaliseren en van stroom te voorzien.

Meer info is hier terug te vinden: https://www.anthemav.com/

Anthem 01
Anthem 02
A/V Processor

Selecteert de bron, decodeert het meerkanaals cinema-surroundgeluidsformaat, regelt het volume, voert kameregalisatie uit, beheert bassignalen wanneer een subwoofer wordt gebruikt, stuurt video-inhoud naar het weergaveapparaat en audio-inhoud naar de eindversterker die kan worden bestuurd door typische aangepaste bedieningselementen voor thuisintegratie. Secundaire zonemogelijkheden en bediening van andere apparaten kunnen via trigger en/of HDMI CEC.

Power Amplifier

Een elektronisch apparaat dat het vermogen van het audiosignaal verhoogt (d.w.z. versterkt) tot niveaus die geschikt zijn voor het aansturen van luidsprekers. Het gaat vaak over twee kanalen voor stereosystemen en vijf of zeven kanalen voor meerkanaalssystemen.

Integrated Amplifier

De revolutionaire STR Integrated Amplifier is gebaseerd op een geheel nieuw technologisch platform, voor echte benchmarkprestaties in stereoversterking. Meer vermogen, meer controle, meer aansluitmogelijkheden en de meest geavanceerde technologie die beschikbaar is in één gebruiksvriendelijk onderdeel.

A/V Receiver

De meest voordelige ‘één-component’-route naar thuisbioscoop door zowel A/V-processor als versterking in één apparaat op te nemen. Selecteert de bron, decodeert het meerkanaals cinema-surroundgeluidsformaat, regelt het volume, voert kameregalisatie uit, beheert bassignalen wanneer een subwoofer wordt gebruikt en stuurt video-inhoud naar het weergaveapparaat. Kan worden bestuurd door typische aangepaste bedieningselementen voor thuisintegratie. Secundaire zonemogelijkheden en bediening van andere apparaten via trigger en/of HDMI CEC.

Preamplifier

De revolutionaire STR-voorversterker is een nieuw type audiocomponent dat u meer controle en meer verfijningen geeft, inclusief meer aansluitmogelijkheden en meer geavanceerde technologie, in één gebruiksvriendelijke component.

Room Correction

Met Anthem Room Correction (ARC®) heeft u de verfijning en kracht van een geavanceerd audiolab in handen, zodat u thuis een perfect geluid bereikt.  ARC is geavanceerd genoeg om echte resultaten te produceren die u kunt horen. Eenvoudig genoeg om door iedereen te worden gebruikt, geavanceerd genoeg om u in staat te stellen de instellingen aan te passen.

    Menu