Systeemintegrator van Bowers & Wilkins

B&W_logo Bowers en Wilkins
BW-600

Befaamd & Wereldklasse

Integration at home is een systeemintegrator van het befaamde merk Bowers & Wilkins. De ultieme zoektocht naar de perfecte luidspreker is voor Bowers & Wilkins de grootste uitdaging. Bowers & Wilkins blijft verbeteren, door vernieuwend gebruik van eigen materialen of door originele oplossingen voor technologische geluidskwesties. Bowers & Wilkins biedt sound succes!

Meer info is hier terug te vinden: https://www.bowerswilkins.com/nl-nl

Home Audio
Nautilus
Bowers & Wilkins Nautilus

De ultieme luidspreker. Geen spreker ziet er zo uit, of klinkt zoals de Nautilus. Een revolutie bij de introductie, en nog altijd iconisch. De ethos van de Nautilus is de essentie van wat Bowers & Wilkins doet. De Nautilus is beschikbaar in drie standaard kleuren: nachtblauw, zwart en zilver.

800 Diamond Serie

Dit is niet zomaar een assortiment. Elke nieuwe generatie van de 800-Serie Diamond is een mijlpaal voor Bowers & Wilkins. Dit is ons paradepaardje, ons icoon. Wij bieden het meest geavanceerde luidsprekerassortiment.

700 Serie

Maak uw keuze tussen de twee middenkanaal-luidsprekers en geniet van de buitengewone prestaties van de 700-serie.  Met zijn sublieme prestatie in elke thuisbioscoop haalt u Hollywood in huis.

600 Serie – Jubileumeditie

De 600 Serie is één van de meest betaalbare luidsprekers in het assortiment van Bowers & Wilkins.  Deze serie benadert de prestaties van de 800 Serie.  Ondertussen is deze serie al meer dan 25 jaar op de markt.

Subwoofers

Er is een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit subwoofers, variërend van 400 tot 1000 Watt.

Wireless Speakers
Zeppelin
Bowers & Wilkins Zeppelin

De Zeppelin, een draadloze slimme luidspreker die speciaal werd ontworpen voor het streamingtijdperk. Zijn elegante vorm verbindt stereogeluid met een hoge resolutie en een uitgebreide reeks slimme functies en diensten.

Formation Duo
Bowers & Wilkins Formation Duo

Formation Duo maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals Carbon Dome Tweeter-on-Top en Continuum™-drivers om de geluidskwaliteit te leveren waarvoor Bowers & Wilkins bekendstaat. Draadloos hi-res geluid, zonder compromissen.

Formation Wedge
Bowers & Wilkins Formation Wedge

Formation Wedge levert kamervullend geluid uit één stijlvol gevormde en afgewerkte luidspreker. Vijf nauwkeurig gehoekte drivers zorgen voor echt stereogeluid, waardoor Wedge – de hi-res luidspreker – nog beter klinkt dan hij er uitziet.

Formation Bar
Bowers & Wilkins Formation Bar

De kracht en definitie om je onder te dompelen in je favoriete filmsoundtracks of om je muziek tot leven te brengen, met het discrete uiterlijk dat in elk huis past. Formation Bar plaatst u midden in de actie.

Formation Bass
Bowers & Wilkins Formation Bass

Kracht is niets zonder controle, dus Formation Bass graaft diep en slaat hard met volledige controle. Geniet van het soort diepe aanwezigheid in de lage frequenties, die van elk nummer een unieke ervaring en van elke film een weergaloos ​​evenement maakt.

Formation Audio
Bowers & Wilkins Formation Audio

Breng uw bestaande systeem helemaal up-to-date met Formation Audio. Stream 24-bit/96kHz hi-res audio naar je hifi, neem het op in een multiroom-opstelling en stream zelfs analoge bronnen zoals draaitafels naar draadloze Formation-luidsprekers.

Formation Flex
Bowers & Wilkins Formation Flex

Onze kleinste draadloze speaker heeft een groots geluid. Of u nu alleen werkt, met een Flex-partner in stereo of als onderdeel van een surround-soundsysteem met Formation Bar en/of Formation Bass, Flex haalt met gemak kwaliteitsvolle prestaties.

Custom Installation
In-Ceiling
Bowers & Wilkins In Ceiling

Voor situaties waarin u bijna onzichtbare luidsprekers wilt, maar geen toegevingen wilt doen aan de geluidskwaliteit, is er onze Reference-serie. CI 800-serie Diamond en CI 700-serie.

In-Wall
Bowers & Wilkins In Wall

De modellen uit de CI 800 Series Diamond en CI 700 Series hebben dezelfde prestatieniveaus als hun in-room tegenhangers in de 800 Series Diamond en 700 Series.

Outdoor Speakers
Bowers & Wilkins Outdoor Speakers

Geavanceerde weerbestendigheid helpt onze buitenspeakers een stortbui te trotseren, terwijl onze afwerking niet verbleekt in de zon.

Custom Theater
Bowers & Wilkins Cutom Theater

Van onze machtige CT800-serie tot kleine, eenvoudig te installeren plafondluidsprekers. Al onze Custom Theater-modellen zijn ontworpen om samen te werken, passend binnen uw ruimte, budget en behoeften.

Distribution Amplifier
Bowers & Wilkins Distribution Amplifier

Onze 16-kanaals distributie-eindversterker kan een mix van plafond- of wandluidsprekers in maximaal acht kamers tegelijk aansturen, vanuit één compact, efficiënt onderdeel.

Mini Theatre
MT-60D
Bowers & Wilkins MT-60D

Combineer onze slimme kleine M-1-luidsprekers met de explosieve kracht van de PV1D-subwoofer en u heeft ons vlaggenschip MT-60D Mini Theater-systeem. Laat u niet misleiden door het compacte formaat.

MT-50
Bowers & Wilkins MT-50
Dus u bent voor Ultra HD gegaan en wilt geluid dat bij u past? De combinatie van de slanke M-1-luidsprekers en de compacte maar krachtige ASW608 zorgt ervoor dat de expertise van Bowers & Wilkins uw films magisch maakt in elke kamer.
M-1
Bowers & Wilkins M1
De meest compacte en veelzijdige Bowers & Wilkins-luidspreker, de slanke M-1, kan worden gebruikt als een stereopaar met of zonder subwoofer of in een 5.1-kanaals surroundsysteem. M-1 kan zelfs aan een muur worden gemonteerd. Inclusief muurbeugel en tafelstandaard.
M-1 Stands
Bowers & Wilkins M1 Stands

De M-1 is ontworpen als een van de meest compacte en veelzijdige Bowers & Wilkins-luidsprekers. Voeg onze speciaal ontworpen standaard toe aan uw M-1 Matte-luidspreker om nog meer flexibiliteit te bieden voor een uitstekende akoestische plaatsing. De M-1-standaard, verkrijgbaar in twee kleuren, is net zo slank en compact als de M-1 zelf en is ontworpen om uw systeem perfect aan te vullen.

Soundsbars
Panorama 3
Bowers & Wilkins Panorama 3

De Panorama 3 soundbar is een voor Dolby Atmos geschikte, Amazon Alexa-compatibele thuisbioscoopkrachtpatser in een enkel, elegant onderdeel. Bowers & Wilkins put uit zijn decennialange samenwerking met ’s werelds beroemdste opnamestudio’s om verbluffend geluid te leveren. Inclusief muurbeugel.

Signature
700 Series Signature
Bowers & Wilkins 700 Series Signature

De naam ‘Signature’ is een van de meest illustere en ook een van de meest suggestieve in de Bowers & Wilkins-canon. We passen het spaarzaam en zorgvuldig toe, alleen als het productconcept dat we in gedachten hebben geschikt en consistent is met het verhaal dat ten grondslag ligt aan onze Signature-modellen. Elk Signature-model heeft zijn eigen unieke identiteit gehad en tegelijkertijd is elk model verbonden met zijn voorganger door verschillende rode draden. Dat zijn onvoorwaardelijke prestaties, unieke, onderscheidende schoonheid en exclusiviteit in speciale edities.

    Menu