Systeemintegrator van Reavon

Reavon Logo
Reavon-Dolby-Vision-4K-Ultra-HD-Blu-ray-spelers-600

Dolby Vision 4K Ultra HD Blu-ray-spelers

Integration At Home is de systeemintegrator van Reavon. Reavon zorgt voor een ongelooflijke geluidservaring en visuele beleving.

Meer info is terug te vinden op: https://reavon.com/

De beste beelden
Dolby Vision

Breng uw programma’s tot leven met verbluffende helderheid, diepe zwarttinten en intense kleuren. Dolby Vision™ is een 12-bits HDR-oplossing die een unieke bioscoopervaring creëert.

Blu-ray spelers Dolby-Vision
Blu-ray spelers HDR10
HDR10

HDR10-signalen hebben tot 100 keer de helderheid van het standaardsignaal (SDR). Hierdoor wordt de intensiteit van highlights drastisch verhoogd terwijl diepe, gedetailleerde zwarttinten behouden blijven.

Opschalen naar 4K

Verbeter de thuisbioscoopervaring door de Full HD 1080p-resolutie te verviervoudigen met 4K (3840 x 2160) opschaling van alle videobronnen. Geniet van de beste beeldkwaliteit in 4K Ultra HD Blu-ray en uitzonderlijk 4K-detail in al je programma’s met 4K-upscaling.

Blu-ray spelers Opschalen-naar-4K
Blu-ray spelers True-24p-Cinema
True 24p Cinema

Veel Blu-ray- en 4K Ultra HD Blu-ray-schijven zijn gecodeerd met 24 frames per seconde. Dat is dezelfde frequentie als de originele film die in de bioscoop wordt vertoond. De Reavon-spelers behouden de originele

Het perfecte geluid
Blu-ray spelers Dolby-Atmos
Dolby Atmos

Dolby Atmos behandelt geluiden als afzonderlijke objecten. Hierdoor worden ze bevrijd van traditionele kanalen om vrij te bewegen, wat een volledig meeslepend surroundgeluid creëert.

 

Blu-ray spelers dtsX
DTS-X

DTS:X-technologie genereert een groot aantal audio-objecten die zich in realtime kunnen aanpassen aan uw luidsprekers om het krachtigste effect van elke soundtrack te produceren.

Blu-ray spelers Hi-Res-Audio
Res Audio

Met Hi-Res Audio hoor je de nuances van studio-opnamegeluid in superieure cd-kwaliteit. Elk materiaal en elke component is geselecteerd ten voordele van de passie voor muziek.

Blu-ray spelers Super-Audio-CD
Super Audio CD

De Reavon UBR-X110- en UBR-X200-spelers extraheren zo nauwkeurig mogelijk informatie van cd’s en SACD’s, voor optimale prestaties tijdens het afspelen.

Blue-ray Spelers
Blu-ray spelers REAVON-UBR-X100
REAVON UBR-X100
Dolby Vision 4K UHD Blu-ray Player

Deze universele discspeler is uitvoerig ontworpen voor de ideale disc-weergave. De UBR-X100 heeft een extreem stevige constructie om een hoge S/N-verhouding te bereiken voor hoogwaardige audio- en videoprestaties. Met ondersteuning voor het spectaculaire Ultra HD Blu-ray™-formaat kan u genieten van de prachtige ervaring met vier keer de resolutie van 1080p Full HD. De UBR-X100 is compatibel met het nieuwste Dolby Vision®-formaat dat een verbluffende HDR-beeldtechnologie biedt met buitengewone kleuren, contrast en helderheid op het scherm. Andere kenmerken zijn de SDR/HDR Preset Mode en dubbele HDMI-uitgangen.

REAVON UBR-X110
4K UHD Dolby Vision SACD Blu-ray Player

Deze universele discspeler is uitvoerig ontworpen voor de ideale disc-weergave. De UBR-X110 heeft een extreem stevige constructie om een hoge S/N-verhouding te bereiken voor hoogwaardige audio- en videoprestaties. Met ondersteuning voor het spectaculaire Ultra HD Blu-ray™-formaat kan u genieten van de prachtige ervaring met vier keer de resolutie van 1080p Full HD. De UBR-X110 is compatibel met het nieuwste Dolby Vision®-formaat dat een verbluffende HDR-beeldtechnologie biedt met buitengewone kleuren, contrast en helderheid op het scherm. Andere kenmerken zijn de SDR/HDR Preset Mode, SACD/DSD-compatibiliteit en dubbele HDMI-uitgangen.

Blu-ray spelers REAVON-UBR-X110
Blu-ray spelers REAVON-UBR-X200
REAVON UBR-X200
Dolby Vision 4K UHD Audiophile Blu-ray Player

Deze universele disc-speler is als vlaggenschip perfect gemaakt voor de ideale disc-weergave. De UBR-X200 heeft een extreem stevige constructie om een hoge S/N-verhouding te bereiken voor hoogwaardige audio- en videoprestaties. Met ondersteuning voor het spectaculaire
Ultra HD Blu-ray™-formaat kan u genieten van een prachtige ervaring met vier keer de resolutie van 1080p Full HD. De UBR-X200 is compatibel met het nieuwste Dolby Vision®-formaat dat een verbluffende HDR-beeldtechnologie biedt met buitengewone kleuren, contrast en helderheid op het scherm. Texas Instruments Burr-Brown Audio PCM1690-serie DAC’s worden gebruikt om audiofiel geluid te leveren. Andere kenmerken zijn SDR/HDR Preset Mode, Direct/Transport-functie, SACD/DSD-compatibiliteit, meerkanaals analoge audiomogelijkheden en XLR gebalanceerde uitgangsaansluiting.

    Menu