Systeemintegrator van home cinema

  banner-shape-full-width

  Larger than life-beelden

  Wilt u een home cinema geïntegreerd door audiovisueel systeemintegrator Integration at home, met larger than life-beelden en bombastisch geluid? Dan bent u bij Integration at home aan het juiste adres. Een bioscoop in huis is hot en wij zijn the right partner on the right spot.

  Van droom naar daad

  Een home cinema in gedachten? Knap project, maar…

  • heeft u een geschikte ruimte?
  • heeft u al een bepaalde uitrusting ter beschikking?
  • heeft u al enig idee van de benodigde technologie?
  • welk budget heeft u voorzien?

  Nog geen antwoorden? Niet erg, audiovisueel systeemintegrator Integration at home kan ze u bezorgen. We beschikken over home cinema-specialisten. Jarenlange ervaring en technische kennis, gekoppeld aan passie voor geïntegreerde installaties en HiFi. Via KNX en Control4, onze leveranciers van automatisatiesystemen, geniet u van home cinema alsof u in de echte bioscoop zit.

  Topmerken garanderen een levensechte home cinema-ervaring. Wij werken met StormAudio, Procella Audio, B&W Bowers & Wilkins, Barco, Triad Speakers, LG, Samsung, Sony, Marantz, Denon, Artnovion, Anthem, Reavon, Zappiti, Kaleidescape, Rel Acoustics.

  Elk probleem krijgt een oplossing, met een onberispelijke afwerking en een vlotte dienst na verkoop.

  Interesse?

  Interesse? Fijn. Wij komen op eenvoudig verzoek langs voor advies, een studie of een offerte. Of wilt u graag een demonstratie in één van onze showrooms? Boek een afspraak en laat u overdonderen door de kracht en pracht van home cinema.

  Storm Audio logo

  Storm Audio

  Producten: Processors, Power amplifiers

  Storm Audio is gespecialiseerd in het zoeken naar de beste kwaliteit van uw home cinema sound. We zoeken niet alleen, we ontwikkelen ook de beste processoren en versterkers om de unieke eigenschappen van klank en geluid te laten shinen.

  Procella Audio logo

  Procella Audio

  Producten: Loudspeakers, Subwoofers, Amplifiers, Professional Cinema, Above Screen

  Procella audio… een knaller in de wereld van versterkers, luidsprekers, subwoofers en home cinema. Procella Audio is ontworpen om alle geluiden te reproduceren, van een lieflijke zangvogel tot een bulderende storm. En alles daartussen. Klassieke muziek, rock, pop of de muziek van de laatste blockbuster? Procella Audio geeft elk geluid een extra dimensie…

  B&W_logo

  B&W Bowers & Wilkins

  Producten: luidsprekers, draadloze luidsprekers, hoofdtelefoons

  Bowers & Wilkins… of het streven naar de perfecte luidspreker. Onze ingenieurs blijven werken aan de best mogelijke sound. Of het nu is door innovatief gebruik van onze materialen zoals Kevlar en Diamond of bij het zoeken naar nieuwe oplossingen voor technologische uitdagingen.

  Barco Projectoren

  Barco

  Producten: Projectoren

  Ontworpen voor filmliefhebbers biedt Barco de beste bioscoopervaring thuis, zowel in termen van beeldkwaliteit als exclusiviteit. Barco brengt ‘s werelds beste projectoren voor de beste thuisbioscopen en mediaruimtes.

  Triad Speakers logo

  Triad Speakers

  Producten: Luidsprekers

  Triad Speakers, een gigant in luidsprekers voor uw home cinema. Schoonheid zit niet alleen in het beeld, ook in de sound. Hoor het, voel het, love it.

  LG

  LG

  Producten: Home Cinema Projectoren

  LG Business Solutions creëert innovatieve en kwaliteitsvolle laserprojectoren en Ultra HD TV’s.  De toestellen zijn Crestron Connected® en zijn speciaal ontworpen voor professionele en zakelijke activiteiten.

  Samsung

  Samsung

  Producten: Home Cinema Projectoren

  Bedrijven, hotels en zorginstellingen kunnen met de commerciële tv’s van Samsung  (gepersonaliseerde) informatie presenteren. De geïmplementeerde oplossingen zijn schaalbaar en integreren naadloos met de systeemintegratoren.

  Sony

  Sony

  Producten: Home Cinema Projectoren

  Sony, een naam als een klok. Fenomenale schermkwaliteit voor uw home cinema. Bekijk films alsof u meespeelt, beleef wedstrijden alsof u live aanwezig bent en betreed een game alsof u er middenin zit. Stralende kleuren en spectaculaire contrasten geven uw kijkervaring een flinke boost.

  Marantz logo

  Marantz

  Producten: Versterkers,  AV Receivers, AV Seperates, Draaitafels, CD Spelers, Network Audio Players

  Moderne muzikale luxe, dat is Marantz. Ontstaan in smeltkroes New York, ademen de draaitafels, versterkers, netwerk audio players en AV receivers van Marantz een internationale mix van culturen uit. De muzikale wereld thuis op je bord met de beste materialen om ten volle in die muziek op te gaan.

  Denon logo

  Denon

  Producten: Home Theater, Hi-Fi, Speakers, Headphones, HEOS

  Denon: krachtige naam, krachtig materiaal. Luidsprekers, Hi-Fi, home cinema en hoofdtelefoons die geluid door uw hele huis dragen. Het woord Denon sound krijgt betekenis als u een film bekijkt of muziek beluistert. Een gunst om te mogen luisteren naar pure kunst.

  Artnovion logo

  Artnovion

  Producten: Akoestiek

  Artnovion, de brenger van akoestische passie. Passie voor geluid, passie voor performance. Wij breken door geluidsmuren, om unieke en trendy sound products te ontwikkelen. Artnovion combineert kunst en innovatie om elegante klanken te toveren.

  Anthem

  Anthem

  Producten: A/V Processor, A/V Receiver, Distribution Solutions, Integrated Amplifier, Power Amplifier, Preamplifier, Room Correction

  Anthem-producten zijn ontworpen om te fungeren als centrale controllers van al uw entertainmentapparaten. U zal verbaasd zijn van de hoge prestaties in combinatie met een betaalbare prijs.

  Reavon-Logo-1

  Reavon

  Op zoek naar een High-End Blu-ray-speler? Dan bent u bij het merk Reavon aan het juiste adres. Met modellen als UBX-X100, UBR-X110 en UBR-X200 bent u verzekerd van unieke geluidervaring en visuele beleving.

  Zappiti-logo

  Zappiti

  Zappiti ontwerpt en produceert mediaspelers en audio-videoservers. Het merk staat garant voor hoge kwaliteit, uitstekende prestaties en de best mogelijke gebruikerservaring.

  Kaleidescape-Logo

  Kaleidescape

  Kaleidescape tilt elk onderdeel in uw theater naar een hoger niveau met betrouwbaarder bronmateriaal voor de ultieme filmische ervaring.

  Audiovisueel systeemintegrator Integration At Home Logo Rel

  Rel

  Kaleidescape tilt elk onderdeel in uw theater naar een hoger niveau met betrouwbaarder bronmateriaal voor de ultieme filmische ervaring.

  Menu